Υλικά
Κομμάτια: 12
- 125 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
- 125 γρ. ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
- 200 γρ. μελάσα
- 1 αυγό
- 1 κουτ. σούπας κανέλα σε σκόνη
- 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο γαρίφαλο σε σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
- 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.