Υλικά
Μερίδες: 10
- 1 μπουκάλι (750 ml) ξηρό κόκκινο κρασί
- 350 ml χυμός ροδιού
- 250 ml βότκα
- 250 ml λικέρ elderflower (ένα πολύ δροσερό και ανάλαφρο λικέρ αφροξυλιάς με άρωμα λουλουδάτο) ή λικέρ πορτοκάλι, π.χ. Cointreau ή Grand Marnier
- 700 ml ginger beer
- 2 πορτοκάλια ή γκρέιπφρουτ, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- τα σπόρια από 2 ρόδια
- 2 ξυλάκια κανέλας
- ζάχαρη για το σερβίρισμα πάγος
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.