Καναπεδάκια με φιλέτο από λαβράκι και σύγκλινο

Καναπεδάκια με φιλέτο από λαβράκι και σύγκλινο

Μια ιδιαίτερη συνταγή που παντρεύει ψάρι με αλλαντικό (και όχι μόνο) από την ευφάνταστη μαγείρισσα της Μάνης Σταυριανή Ζερβακάκου. Μεζές εκλεκτός που ταιριάζει πολύ με κοκτέιλ

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Τεμάχια: 6

  •  3 φιλέτα από λαβράκι, 300 γρ. το καθένα, κομμένα στη μέση
  •  6 λεπτές φέτες μανιάτικο σύγκλινο
  •  3 φέτες ψωμί από καρβέλι, κομμένες στη μέση

Για το σταμναγκάθι

  •  500 γρ. σταμναγκάθι
  •  αλάτι (αφρίνα), φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  λίγος χυμός λεμονιού μερικές σταγόνες
  •  λευκό ξίδι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT