Μοσχαρίσιες κοτολέτες με σαλάτα ρόκα

Μοσχαρίσιες κοτολέτες με σαλάτα ρόκα

Πανάρουμε τις μπριζόλες, τις βάζουμε στο τηγάνι με βούτυρο κλαριφιέ και έχουμε ένα φαγητό όνειρο για το γιορτινό τραπέζι!

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • 20′ προετοιμασία
  • 15′ τηγάνισμα
  • Σύνολο: 35′

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  4 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος, με το κόκαλο, βάρους περίπου 300 γρ. η καθεμία
  •  300 γρ. πάνκο (ιαπωνικά χοντρά ψίχουλα ψωμιού – σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία και ντελί) ή τριμμένη φρυγανιά
  •  150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη στην πιο ψιλή πλευρά του τρίφτη
  •  7-8 αυγά, χτυπημένα
  •  75 γρ. αλεύρι
  •  250 ml ελαιόλαδο
  •  250 γρ. βούτυρο κλαριφιέ
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  φετούλες λεμονιού, για το σερβίρισμα

Για τη σαλάτα

  •  2-3 ματσάκια ρόκα, πλυμένη, στεγνή
  •  20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  •  20 ml ελαιόλαδο

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT