Μπουγάτσα των τεμπέληδων με ζαχαρούχο γάλα

Μπουγάτσα των τεμπέληδων με ζαχαρούχο γάλα

Λέγεται έτσι, διότι είναι πολύ πιο εύκολη από την κλασική, καθώς έχει λιγότερα υλικά και δεν απαιτεί καμία δεξιοτεχνία στο στρώσιμο των φύλλων. Αν λοιπόν είστε αρχάριοι στη ζαχαροπλαστική, προτιμήστε την.

10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • 10′ προετοιμασία
  • 45′ ψήσιμο
  • Σύνολο: 55′

Υλικά

Μερίδες: 9

  •  450 γρ. φύλλο κρούστας
  •  250 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο
  •  1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  •  άχνη και κανέλα για το σερβίρισμα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT