Για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά όπως πρέπει κόβουμε βασιλόπιτες από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία και φούρνους της Αθήνας. Άλλοι ετοιμάζουν μοσχοβολιστές εκδοχές με υφή κέικ, άλλοι ακολουθούν την πολίτικη παράδοση με ψωμάκια που θυμίζουν τσουρέκι και άλλοι πειραματίζονται με νόστιμα αποτελέσματα!
Ασημακόπουλος, στα Εξάρχεια
Κλασική αξία η απλή και μυρωδάτη βασιλόπιτα του Ασημακόπουλου στα Εξάρχεια. Έχει υφή σφιχτού κέικ, φρέσκο βούτυρο δικής τους παραγωγής και αρώματα από ξύσμα πορτοκαλιού. Τη βρίσκουμε σε κλασική εκδοχή με άχνη ή αλλιώς με επικάλυψη πικρής ή λευκής σοκολάτας.
Χαριλάου Τρικούπη 82, Εξάρχεια, Τ/210-36.10.092
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.