Αλμυρή πουτίγκα με λουκάνικα, σπανάκι και μπέικον

Αλμυρή πουτίγκα με λουκάνικα, σπανάκι και μπέικον

Πεντανόστιμη, πλούσια, ό,τι πρέπει για brunch. Εννοείται ότι ένα τόσο χορταστικό πιάτο σερβίρεται και ως κύριο πιάτο, γιορτινό ή μη

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 8

  •  1 γαλλική μπαγκέτα σε φέτες και στη συνέχεια κάθε φέτα σε κυβάκια
  •  350 γρ. χωριάτικα λουκάνικα της αρεσκείας μας, σε μεγάλα κομμάτια
  •  200 γρ. μπέικον άκοπο (ή καλής ποιότητας πανσέτα), κομμένο σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια
  •  250 γρ. ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  •  1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  •  450 γρ. σπανάκι (καθαρό βάρος), πλυμένο, στεγνό και χοντροκομμένο
  •  6 λιαστές ντομάτες σε λάδι, στραγγισμένες και πολύ ψιλοκομμένες
  •  9 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
  •  600 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
  •  1 κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
  •  30 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT