Υλικά
Μερίδες: 12 για μπουφέ
- περίπου 3 κιλά μπούτι αγριογούρουνου, χωρίς κόκαλο, σε ενιαίο κομμάτι (ζητάμε από τον κρεοπώλη να το περάσει σε δίχτυ ή να το δέσει για να κρατήσει το σχήμα του στο ψήσιμο)
- 1 κιλό ξερά κρεμμύδια, σε φέτες
- 500 ml χυμός πορτοκαλιού
- 500 ml κόκκινο, ξηρό κρασί
- τα φύλλα από 5-6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή 1 κουτ. σούπας ξερό
- τα φύλλα από 2 κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. σούπας σκόνη τζίντζερ
- 2 κουτ. σούπας μαρμελάδα πορτοκάλι (ή 2 κουτ. σούπας μέλι + 1 κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκάλι)
- 30 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.