Υλικά
Τεμάχια: για μία πίτα σε ταψί Νο 38 ή 40
- 600 γρ. αλεύρι άσπρο
- 1 κοφτό κουτ. γλυκού αλάτι
- 2 κουτ. σούπας λάδι
- 1 κουτ. σούπας ξίδι
Δείτε περισσότερα στο gastronomos.gr
Η συνταγή δημοσιεύτηκε πριν από 14 χρόνια στον «Γαστρονόμο». Είναι από τα πρώτα φύλλα για πίτες που μας έδειξε η Εύη και για εμάς έχουν γίνει κάτι σαν Ευαγγέλιο
Τεμάχια: για μία πίτα σε ταψί Νο 38 ή 40
Δείτε περισσότερα στο gastronomos.gr