Τα 15 πιο δημοφιλή άρθρα του Γαστρονόμου για το 2022

Τα 15 πιο δημοφιλή άρθρα του Γαστρονόμου για το 2022

Ποια θέματα νομίζετε ότι κερδίζουν σε views το 2022 στον γαστρονόμο; Κάτι με έξοδο φαντάζεστε και είστε μέσα, αλλά πού βγαίνετε έξω τελικά;

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από τα πρώτα 15 θέματα του χρόνου τα 12 έχουν να κάνουν με έξοδο. Προσανατολισμένη μάλιστα στο κρέας. Για την ακρίβεια στο σουβλάκι!

Ε, ποιος δεν θα το περίμενε. Το εθνικό street food του Έλληνα, το σουβλάκι, κερδίζει με διαφορά κάθε άλλη επιλογή εξόδου. Βέβαια, για να μην είμαστε άδικοι, υπάρχουν που και που κάποιες… παρεμβολές από τα διόλου ευκαταφρόνητα μπέργκερ, τα πεϊνιρλί, από τα εξίσου αγαπημένα μας παϊδάκια και από την προβατίνα, το φαγητό που έγινε τάση και στην Αθήνα ακόμα και σε κυριλέ εστιατόρια. Οι μεζέδες της Θεσσαλονίκης αποτελούν ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο στη γεύση, και αυτό φαίνεται από τη 13η θέση που παίρνουν στη λίστα με τα 15 πιο δημοφιλή θέματα για το 2022.

Ανάμεσα στα παραπάνω βλέπουμε και το γλυκό που ξεχωρίζει στις προτιμήσεις σας, το γαλακτομπούρεκο αλλά και μια ιδιαίτερη αγάπη για τις συνταγές που άφησε παρακαταθήκη στον γαστρονόμο ο μοναχός Επιφάνιος.

Η σειρά είναι με τη σειρά που εσείς τα επιλέξατε από πάνω προς τα κάτω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT