Υλικά
Μερίδες: για 1 ταψί περίπου 26×36 εκ.
- 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι ψιλό + 2 κουτ. γλυκού αλάτι χοντρό
- 2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 8 γρ. (1 φακελάκι) μαγιά ξηρή
- 250 ml νερό χλιαρό
- 35 ml ελαιόλαδο
- 2 κουτ. σούπας ελιές, μαύρες ή πράσινες, ξεκουκουτσιασμένες, χοντροκομμένες
- τα φύλλα από 1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα (ή 1 κουτ. σούπας ξερό)
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.