Πεσκανδρίτσα βραστή με πατάτες

60 απίθανες αχνιστές σούπες σάς περιμένουν στο ειδικό τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου με την Καθημερινή. Σας δίνουμε μια πρώτη γεύση με ένα μοναδικό βραστό με ζουμερή πεσκανδρίτσα, πατάτες και αρωματικό κρόκο Κοζάνης

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  1 πεσκανδρίτσα βάρους περίπου 2 κιλών, χωριστά το κεφάλι από το σώμα-ουρά
  •  1.200 γρ. μέτριες πατάτες
  •  1 φακελάκι (0,25 γρ.) κρόκος Κοζάνης, σε σκόνη
  •  160 ml ελαιόλαδο
  •  40 ml χυμός λεμονιού
  •  αλάτι
  •  τα φύλλα από 2-3 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
  •  μαγιονέζα, για το σερβίρισμα (αν θέλουμε)

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT