Γίδα βραστή με δάφνη και αρμπαρόριζα

Το απόλυτο βραστό στην καλύτερη εκδοχή του: Γίδα βραστή με αρώματα δάφνης και αρμπαρόριζας! 60 απίθανες αχνιστές σούπες, περιμένουν να τις ετοιμάσετε στο ειδικό τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου με την Καθημερινή.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δάφνη, άφθονη και ιδανικά και φρέσκια (αν έχουμε), είναι εκ των ων ουκ άνευ μυρωδικό στη βραστή γίδα. Εδώ, όμως, η σεφ πάει το αρωμάτισμα αυτού του ορεινού ρουστίκ φαγητού ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας, εκτός από δάφνη, ένα σύνολο από μυρωδικά, κυρίως ξυλώδη. Η δε αρμπαρόριζα μπορεί να ξαφνιάζει ως προσθήκη, όμως το πολυσχιδές και ταυτόχρονα γήινο άρωμά της δένει τέλεια με τη στιβαρή μυρωδιά της γίδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT