Τραχανάς με χειμωνιάτικες ρίζες και κυδώνια

Τραχανάς με χειμωνιάτικες ρίζες και κυδώνια

Σε ένα πιάτο, ο χειμώνας όλος! Χυλωμένος τραχανάς, ψημένες χειμωνιάτικες ρίζες και μελωμένα πράσα, και ολόγλυκα κυδώνια, σε μια μοναδική σούπα. 60 απίθανες αχνιστές σούπες, περιμένουν να τις ετοιμάσετε στο ειδικό τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου με την Καθημερινή.

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τις ρίζες

  •  2 μικρά παντζάρια
  •  2 μέτρια καρότα
  •  1/2 μέτριο κυδώνι
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  2 κλαράκια φρέσκο θυμάρι (ή 1 κουτ. γλυκού ξερό)
  •  2 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο (ή 1 κουτ. γλυκού ξερό)
  •  1 ξύλο κανέλας
  •  50 ml ελαιόλαδο
  •  25 ml πετιμέζι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT