Δίχρωμο μπράουνι με ινδοκάρυδο

Για τους αναποφάσιστους που τα θέλουν όλα, και σοκολάτα αλλά και κάτι λευκό να το «σπάει» για διπλή απόλαυση

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • 15′ προετοιμασία
  • 50′ μαγείρεμα
  • 2 ώρες αναμονή
  • Σύνολο: 3 ώρες και 5′

Υλικά

Κομμάτια: 12

Ασπρο μείγμα

  •  3½ κούπες ινδοκάρυδο
  •  2/3 κουτιού (260-270 γρ.) ζαχαρούχο γάλα
  •  1 κάψουλα βανίλιας

Μαύρο μείγμα

  •  1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (θέλουμε να έχει μαλακώσει)
  •  1 κούπα ζάχαρη
  •  4 αυγά μεσαίου μεγέθους
  •  2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  1/2 κούπα κακάο
  •  1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  •  1 κάψουλα βανίλιας

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT