Το Μöte είναι το καφέ που έλειπε από τον Πειραιά

Το Μöte είναι το καφέ που έλειπε από τον Πειραιά

Λίγα βήματα από το Δημοτικό Θέατρο βρίσκεται το Μöte, ένας χώρος αφιερωμένος στον speciality καφέ, με την υπογραφή του Create by Stefanos Domatiotis

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αφορμές για βόλτα στον Πειραιά είναι πάντα πολλές και η ευκολία του μετρό είναι ένας λόγος παραπάνω να τριγυρίσει κανείς στη γειτονιά που κρύβει μπόλικους γαστρονομικούς θησαυρούς. Τους τελευταίους μήνες το Μöte έχει δώσει στους λάτρεις του καλού καφέ έναν ακόμη λόγο να κατέβουν στο Δημοτικό Θέατρο, φέρνοντας νέο αέρα στην πολυσύχναστη Σωτήρος Διός.

Ένα γωνιακό νεοκλασικό του 1936 στον πιο εμπορικό πεζόδρομο του Πειραιά, έχει ανακαινιστεί ολικά και, με τη φροντίδα του Create by Stefanos Domatiotis που έχει επιμεληθεί το πρότζεκτ, έχει μετατραπεί σε απαραίτητη στάση για speciality καφέ. Για όποιον δεν έχει ξανακούσει το όνομα του διεθνούς φήμης Έλληνα barista, σημειώνουμε ότι ο Στέφανος Δωματιώτης, εκτός από τον τίτλο World Brewers Cup Champion, δυο φορές World Barista Finalist και έξι νίκες σε ελληνικά πρωταθλήματα, μετρά περισσότερα από είκοσι χρόνια πορείας στον χώρο της καφεστίασης, είναι πιστοποιημένος κριτής σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ η λευκή πορσελάνινη συσκευή για καφέ φίλτρου GEM Series, που έχει σχήμα διαμαντιού και κάνει θραύση στην αγορά, είναι δικό του δημιούργημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT