Αμυγδαλόσουπα με μπρόκολο

Η αμυγδαλένια νοστιμιά του οφείλεται τόσο στο γάλα αμυγδάλου όσο και στα καβουρδισμένα με κουρκουμά αμύγδαλα

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  •  1 πράσο (το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένο
  •  100 γρ. γλυκοπατάτα, χοντροτριμμένη
  •  300 ml ζωμός λαχανικών
  •  400 γρ. μπρόκολο, σε λεπτές φέτες
  •  1 φύλλο δάφνης
  •  1 λίτρο γάλα αμυγδάλου
  •  1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  •  3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  αλάτι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT