Ψευτοσουφλέ με μπρόκολο

Χορταστικό και εύκολο γεύμα για όλη την οικογένεια. Η προσθήκη του αλλαντικού είναι απαραίτητη σε αυτό το πλούσιο σε γεύση σουφλέ

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: για 1 ταψί 22 εκ.

  •  2 – 3 φλιτζ. τσαγιού βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι (τα μεγάλα «μπουκετάκια» και τα πιο σκληρά κοτσάνια από το λαχανικό τα κόβουμε σε μικρότερα για να απλωθούν ομοιόμορφα στο ταψί)
  •  150 γρ. σύγλινο ή όποιο άλλο αλλαντικό διαθέτουμε, όπως καπνιστό μπέικον ή χωριάτικο λουκάνικο, σε μικρά κομμάτια
  •  3 χοντρές φέτες ψωμί, κατά προτίμηση μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα, κομμένες με το χέρι σε μικρές μπουκιές
  •  1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
  •  40 ml ελαιόλαδο
  •  1 φλιτζ. τσαγιού φέτα, θρυμματισμένη με τα χέρια
  •  1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
  •  4 αυγά
  •  100 ml γάλα
  •  3 κουτ. σούπας παρμεζάνα ή σκληρή γραβιέρα, τριμμένη
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT