Υλικά
Μερίδες: για 1 ταψί 22 εκ.
- 2 – 3 φλιτζ. τσαγιού βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι (τα μεγάλα «μπουκετάκια» και τα πιο σκληρά κοτσάνια από το λαχανικό τα κόβουμε σε μικρότερα για να απλωθούν ομοιόμορφα στο ταψί)
- 150 γρ. σύγλινο ή όποιο άλλο αλλαντικό διαθέτουμε, όπως καπνιστό μπέικον ή χωριάτικο λουκάνικο, σε μικρά κομμάτια
- 3 χοντρές φέτες ψωμί, κατά προτίμηση μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα, κομμένες με το χέρι σε μικρές μπουκιές
- 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. τσαγιού φέτα, θρυμματισμένη με τα χέρια
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 4 αυγά
- 100 ml γάλα
- 3 κουτ. σούπας παρμεζάνα ή σκληρή γραβιέρα, τριμμένη
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.