Sole Giaguaro: Δοκιμάσαμε το ιταλικό του Τζιοβάνι Σκαράτζι στα Πετράλωνα

Sole Giaguaro: Δοκιμάσαμε το ιταλικό του Τζιοβάνι Σκαράτζι στα Πετράλωνα

Πρώτες εντυπώσεις από το νέο εστιατόριο του ιταλικής καταγωγής σεφ στα Άνω Πετράλωνα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τη μαμά μου, ο Τζιοβάνι Σκαράτζι είναι όχι μόνο «κούκλος» αλλά και «καλός άνθρωπος». Τα συμπεράσματα αυτά έχουν βγει, προφανώς, από τις λίγες φορές που τον είχε δει στο MasterChef και, «κρίνοντας από τον χαρακτήρα του» θεωρεί πως «αυτό θα βγαίνει και στο φαγητό του». Τέτοια λέγαμε στο τηλέφωνο την ώρα που περίμενα τον ηλεκτρικό για τα Πετράλωνα.

Εκεί άνοιξε πριν περίπου έναν μήνα το πρώτο του αθηναϊκό εστιατόριο ο Ιταλός σεφ που είχε πάρει μέρος πριν λίγα χρόνια στον τηλεοπτικό διαγωνισμό. Δεν ήθελα να πω εκείνη την ώρα στη μαμά μου για όλους αυτούς τους κακιασμένους σεφ που μαγειρεύουν εκνευριστικά καλά, παρόλ’ αυτά, μετά την επίσκεψη στο Solo Giaguaro, θα της πρότεινα να πάμε και παρέα, χωρίς τον φόβο μην απογοητευτεί σαν σε ραντεβού όπου ο άλλος εμφανίζεται αγνώριστος από την φωτογραφία του προφίλ του.

Για να συνεχίσουμε οικογενειακώς με τα γρήγορα συμπεράσματα επί του θέματος, θα πρόσθετα ότι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι είναι και καλός μάγειρας. Λογικά, η διαφήμιση του έχει κάνει καλό αλλά στο -γεμάτο- εστιατόριό του στα Άνω Πετράλωνα δεν έχεις την αίσθηση ότι ο κόσμος πηγαίνει για να δει έναν τηλεοπτικό σεφ αλλά για να δοκιμάσει (και να ξαναδοκιμάσει) ωραίο φαγητό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT