Ταλιατέλες με πέστο δυόσμου

Ένα απλό και καθημερινό φαγητό γεμάτο άρωμα και γεύση. Ιδανικό για τις μέρες που δεν θέλουμε κρέας, αλλά ούτε και κάτι τελείως συνηθισμένο. Αρκεί φυσικά να έχουμε μπόλικο δυόσμο!

11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4 – 6

  •  500 γρ. ταλιατέλες
  •  τα φύλλα από 2 μάτσα φρέσκου δυόσμου
  •  3 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
  •  40 γρ. κουκουνάρια, καβουρδισμένα
  •  50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  •  50 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT