Υλικά
Μερίδες: 8
- 5-6 φέτες χοιρινή πανσέτα χωρίς κόκαλο και τραγανά κομμάτια, ολόκληρες
- 2 κιλά κάστανα έτοιμα, προβρασμένα, που βρίσκουμε σε συσκευασίες vacuum
- 5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- το λευκό μέρος από 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο
- 5 λεπτά κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένα
- 2 κόκκινα μήλα Τριπόλεως, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
- 1 φιάλη (750 ml) κρασί Μαδέρα
- 4 λίτρα ζωμός κοτόπουλου
- 3 φύλλα δάφνης
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.