Καστανόσουπα με κρασί Μαδέρα και άγρια μανιτάρια

Καστανόσουπα με κρασί Μαδέρα και άγρια μανιτάρια

Αναζητήστε το κρασί Μαδέρα σε κάβες γι’ αυτή την υπέροχη καστανόσουπα, γιατί είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, δίνοντας ιδιαίτερη γεύση και άρωμα

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 8

  •  5-6 φέτες χοιρινή πανσέτα χωρίς κόκαλο και τραγανά κομμάτια, ολόκληρες
  •  2 κιλά κάστανα έτοιμα, προβρασμένα, που βρίσκουμε σε συσκευασίες vacuum
  •  5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  •  το λευκό μέρος από 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο
  •  5 λεπτά κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένα
  •  2 κόκκινα μήλα Τριπόλεως, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  •  1 φιάλη (750 ml) κρασί Μαδέρα
  •  4 λίτρα ζωμός κοτόπουλου
  •  3 φύλλα δάφνης

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT