Χοιρινή τηγανιά κρασάτη με πιπεριές και πατάτες

Χοιρινή τηγανιά κρασάτη με πιπεριές και πατάτες

Ένα πολύ νόστιμο και γρήγορο φαγητό που σας βγάζει ασπροπρόσωπους ακόμα και όταν έρθουν φίλοι στο σπίτι. Βγάλτε το κρασί και μια σαλάτα και όλοι θα περάσουν ωραία.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4 ως μεζές

  •  600 γρ. χοιρινή σπάλα, χωρίς κόκαλο, σε κυβάκια των 3 εκ.
  •  1 κουτ. γλυκού καυτερό μπούκοβο
  •  1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
  •  1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  2 πιπεριές πράσινες, σε λεπτές λωρίδες
  •  2 μέτριες πατάτες, ξεφλουδισμένες, σε κύβους των 2 εκ.
  •  200 ml λευκό, ξηρό κρασί
  •  τα φύλλα από 1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, πολύ ψιλοκομμένα
  •  60 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT