Υλικά
Τεμάχια: 24
Για το σιρόπι
- 450 γρ. ζάχαρη
- 6 σταγόνες ροδόνερο
- 4-5 κάψουλες καρδάμωμου (κακουλέ), κοπανισμένες
Για τη ζύμη
- 100 γρ. γάλα σκόνη
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 3 κουτ. γλυκού λεπτό σιμιγδάλι
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο ghee
- 4 κουτ. σούπας γάλα, για ανάμειξη
- 24 κελυφωτά φιστίκια (Αιγίνης) (προαιρετικά)
- λάδι για το τηγάνισμα (ή ghee ή βούτυρο κλαριφιέ)
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.