Σιγομαγειρεμένη κρεατόσουπα με οσομπούκο, μοσχαρίσια ελιά και λαχανικά

Σιγομαγειρεμένη κρεατόσουπα με οσομπούκο, μοσχαρίσια ελιά και λαχανικά

Μια κρεατόσουπα πλούσια, χορταστική, ο ορισμός του φαγητού της θαλπωρής

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικρές λεπτομέρειες όπως η επιλογή των κομματιών κρέατος, το καλό ξάφρισμα και σούρωμα του ζωμού, η προσθήκη καλού κρασιού και κάποια κόλπα στη διαδικασία την κάνουν ένα ανυπέρβλητο πιάτο.

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Για τον ζωμό

  •  1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε μέτρια κομμάτια
  •  1 φέτα οσομπούκο (χοντρή φέτα από μοσχαρίσιο κότσι), πάχους 3 εκ. και βάρους 400 γρ. περίπου
  •  1 καρότο, καθαρισμένο, ολόκληρο
  •  1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο στα τέσσερα
  •  2 κλωνάρια σέλερι, ολόκληρα
  •  1 φύλλο δάφνης
  •  5-6 κόκκοι μαύρο πιπέρι
  •  2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες
  •  500 ml λευκό ξηρό κρασί

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT