Υλικά
Μερίδες: 6-8
- 200 γρ. ψιλά φασόλια μουλιασμένα για 12 ώρες (ή 420 γρ. βρασμένα) – αναζητήστε τις εξαιρετικές βανίλιες Φενεού
- 2 φύλλα φρέσκο ή ξερό φασκόμηλο
Για τη βάση της σούπας
- 60 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 60 γρ. καπνιστή πανσέτα ή γκουαντσιάλε (αλλαντικό από χοιρινά μάγουλα) ή μπέικον, σε κυβάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε χοντρά καρέ
- 1 κλωνάρι σέλινο, χοντροκομμένο
- 1 μεγάλο καρότο, σε μεγάλους κύβους
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.