Ξινός τραχανάς με κολοκύθα, μανιτάρια και βολάκι Άνδρου

Ξινός τραχανάς με κολοκύθα, μανιτάρια και βολάκι Άνδρου

Ένας ενδιαφέρων συνδυασμός πεντανόστιμων υλικών που κάνουν τον ξινό τραχανά ένα γκουρμέ πιάτο αξιώσεων

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Για τη σούπα

  •  80 ml ελαιόλαδο
  •  1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  1 πράσο, ψιλοκομμένο
  •  150 γρ. σάρκα κολοκύθας, σε κυβάκια
  •  40 ml λευκό, ξηρό κρασί
  •  250 γρ. ξινός αλευρένιος τραχανάς
  •  800 ml-1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή νερό
  •  250 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  2 φύλλα δάφνης
  •  2 κλαράκια φρέσκο θυμάρι ή 1 κουτ. γλυκού ξερό

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT