Δεν πρόκειται για κάποιο κρυμμένο διαμαντάκι. Το Subbie που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες βρίσκεται στο (πολύ) κέντρο, λίγα βήματα από την πλατεία Αγίας Ειρήνης αλλά δεν επαφίεται στην κίνηση του σημείου. Στο νέο σαντουιτσάδικο φτιάχνουν το δικό τους ψωμί, προμηθεύονται προϊόντα από τα καλύτερα τυράδικα και deli της Αθήνας, κόβουν τα αλλαντικά μπροστά σου την ώρα της παραγγελίας και ετοιμάζουν όλες τις υπόλοιπες παρασκευές (πίκλες, σάλτσες, κρέμες κ.α.) επιτόπου. Εκεί δοκιμάσαμε το «νησιώτικο» I Love Cyclades με λούζα Τήνου, αρσενικό Νάξου, κρέμα αγκινάρας και ελαφροπικλαρισμένο, λεπτοκομμένο πράσινο μήλο και ένα σάντουιτς με γενναία ποσότητα πορκέτας, κρέμα προβολόνε, salsa verde και ψητή ντομάτα. Και την επόμενη μέρα επιστρέψαμε για περισσότερα.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο