Bee Naturalles: Τα «γαστρονομικά» μέλια της Βόρειας Εύβοιας

Bee Naturalles: Τα «γαστρονομικά» μέλια της Βόρειας Εύβοιας

Μπορεί ένα μέλι να έχει μικρασιάτικες ρίζες; Όταν οι μέλισσες τρυγάνε μάραθο, που καλλιεργείται με σπόρο που έφεραν στην περιοχή Μικρασιάτες, τότε ναι! Σαν το μέλι της Bee Naturalles.

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Βόρεια Εύβοια, στις όχθες της λιμνοθάλασσας Ιστιαίας, που αποτελεί υδροβιότοπο Natura, καλλιεργείται μια ποικιλία μάραθου που έφεραν από τις πατρίδες τους οι Μικρασιάτες πρόσφυγες.

Το νέκταρ από τα άνθη αυτών των μάραθων τρυγάνε οι μέλισσες του μελισσοκόμου Γιώργου Αθανασιάδη και παράγουν ένα μέλι ιδιαίτερο από κάθε άποψη: το πολυβραβευμένο βιολογικό, αρωματικό μέλι Μάραθου/Γλυκάνισου της «Bee Naturalles», όπως λέγεται η μελισσοκομική εταιρεία του Γιώργου.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT