Στη Βόρεια Εύβοια, στις όχθες της λιμνοθάλασσας Ιστιαίας, που αποτελεί υδροβιότοπο Natura, καλλιεργείται μια ποικιλία μάραθου που έφεραν από τις πατρίδες τους οι Μικρασιάτες πρόσφυγες.
Το νέκταρ από τα άνθη αυτών των μάραθων τρυγάνε οι μέλισσες του μελισσοκόμου Γιώργου Αθανασιάδη και παράγουν ένα μέλι ιδιαίτερο από κάθε άποψη: το πολυβραβευμένο βιολογικό, αρωματικό μέλι Μάραθου/Γλυκάνισου της «Bee Naturalles», όπως λέγεται η μελισσοκομική εταιρεία του Γιώργου.
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο