Τα σύνεργα της σούπας: σινουά, μπολ, κουτάλες και μαρμίτες

Τα σύνεργα της σούπας: σινουά, μπολ, κουτάλες και μαρμίτες

Σινουά έχετε; Ραβδομπλέντερ; Τη σωστή μαρμίτα; Το κατάλληλο σερβίτσιο; Όλα τα απαραίτητα για όποιον αγαπάει τις σούπες και τους ζωμούς και εξασκεί το σπορ συχνά πυκνά μέσα στον χειμώνα.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εξαιρετικά χρηστικό κωνικό σχήμα του σινουά και η πολύ λεπτή σήτα του είναι ιδανικά για να περάσουμε ζωμούς που θέλουμε να είναι πεντακάθαροι και βελούδινοι, χωρίς υπολείμματα από κόκαλα, μπαχαρικά ή άλλα καρυκεύματα, γι’αυτό και θεωρείται το κατάλληλο σουρωτήρι του ζωμού. Μαζί με αυτό, καλό είναι να προμηθευτούμε – αν δεν πωλείται σε σετ μαζί με το σινουά– και το ξύλινο έμβολο με τη μυτερή μύτη που βοηθάει να δουλεύουμε πιέζοντας τα υλικά μέσα στο σινουά. Πολύ καλής ποιότητας σινουά της Cristel θα βρούμε στο Rockwell, στα 48,20€, ενώ μεγάλη ποικιλία σε ανοξείδωτα σινουά θα βρούμε στο κατάστημα Αφοί Κάτου, σε τιμές που ξεκινούν από 15 €, και από 9 έως 45 € στο κατάστημα Εξοπλισμοί Μακεδονίας Λαζαρίδης, όπου θα βρούμε και ξύλινο έμβολο για σινουά, στα 7 €.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT