Υλικά
Μερίδες: 6
- 1.500 γρ. μοσχαρίσια σπάλα, χωρίς κόκαλο, σε κομματάκια των 2 εκ.
- 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο (ή άλλο ξερό μυρωδικό της αρεσκείας μας)
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, σε χοντρές ροδέλες
- 120 γρ. κεφαλοτύρι, σε κύβους 1 εκ.
- 200 ml λευκό, ξηρό κρασί
- 120 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.