O μπεκρή μεζές της «Ταβέρνας του Βαρδή»

O μπεκρή μεζές της «Ταβέρνας του Βαρδή»

Η Ταβέρνα του Βαρδή από το 1922 φημίζεται για τον μπεκρή μεζέ της. Ιδού, λοιπόν, η αυθεντική συνταγή του. Στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή θα βρείτε κι άλλα αγαπημένα πιάτα από 42 ιστορικές ταβέρνες της Αθήνας.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  1.500 γρ. μοσχαρίσια σπάλα, χωρίς κόκαλο, σε κομματάκια των 2 εκ.
  •  1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο (ή άλλο ξερό μυρωδικό της αρεσκείας μας)
  •  1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  •  2 πιπεριές Φλωρίνης, σε χοντρές ροδέλες
  •  120 γρ. κεφαλοτύρι, σε κύβους 1 εκ.
  •  200 ml λευκό, ξηρό κρασί
  •  120 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT