Μους γιαουρτιού με λεμόνι και γλυκό του κουταλιού

Μους γιαουρτιού με λεμόνι και γλυκό του κουταλιού

Το παραδοσιακό γιαουρτάκι με μέλι γίνεται μια βελούδινη μους με λεμόνι! Τα κλασικότερα επιδόρπια της ταβέρνας φρεσκαρισμένα και ανανεωμένα από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6-8

  •  400 γρ. γιαούρτι αγελαδινό, πλήρες
  •  1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)
  •  ξύσμα από 1 λεμόνι
  •  χυμός από 1 λεμόνι
  •  γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας μας (π.χ. κυδώνι ή περγαμόντο), για το σερβίρισμα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT