Το αρνάκι φρικασέ του «Κίτσουλα»

Ετοιμάστε πρώτοι το ονομαστό αρνάκι φρικασέ της ταβέρνας «Κίτσουλας», που ταΐζει την Αθήνα από το 1946. Στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή θα βρείτε αγαπημένα πιάτα με τις αυθεντικές τους συνταγές από 42 αθηναϊκές ιστορικές ταβέρνες.

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-6

  •  1.000 γρ. αρνίσιο μπούτι ή χεράκι, με το κόκαλο, σε μέτρια κομμάτια
  •  2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  •  2 φύλλα δάφνης
  •  120 ml λευκό, ξηρό κρασί
  •  1 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένος
  •  3-4 μέτρια μαρούλια, καθαρισμένα, πλυμένα και ψιλοκομμένα
  •  60 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT