Μερίδες: για 4 άτομα
- 500 γρ. σπαγγέτι
Για τους κεφτέδες
- 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (από ελιά)
- 200 γρ. χοιρινά λουκάνικα με πράσο (αφαιρούμε τη μεμβράνη και ψιλοκόβουμε το εσωτερικό)
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 100 γρ. ψωμί της αρεσκείας μας, μουλιασμένο σε λίγο γάλα και καλά στυμμένο
- 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι
- 50 γρ. σταφίδες μαύρες
- 50 γρ. κουκουνάρια
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- αλεύρι για το πανάρισμα
- λάδι για το τηγάνισμα
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.