Γλυκόξινο κοτόπουλο με σόγια

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-5

700 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους περίπου 2-3 εκ.

40 ml ελαιόλαδο

1 κουτ. σούπας σουσάμι

Για τη μαρινάδα

100 ml σόγια

70 ml μέλι της αρεσκείας μας

2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και ελαφρώς κοπανισμένες

40 ml χυμός λεμονιού

1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1/2 – 1 μικρή καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT