Εδώ έρχεσαι για ούζο, τσίπουρο ή μπίρα με μεζέ στα σβέλτα, καθιστός σε βαρέλια μπίρας ή όρθιος στον πάγκο, μέχρι να σου καθαρίσουν τα μπαρμπούνια που έχεις πάρει από την αγορά. Ο Κώστας είναι ο κάπελας ή, καλύτερα, ο μπάρμαν και ιδιοκτήτης. Με το ένα χέρι στη μόστρα σερβίρει τσίπουρο, με το άλλο τουμπάρει το κεφτεδάκι στην ψησταριά. Ανέλαβε την επιχείρηση το 2012. Από το 1970 μέχρι τότε την έτρεχε ο πατέρας του, ο Γιώργος Καραγιάννης. Ήρθε από την επαρχία παιδάκι κι έκανε ένα σωρό δουλειές, από οικοδόμος και οδηγός μέχρι σερβιτόρος και διανομέας ποτών, ώσπου μαζί με τον γαμπρό του άνοιξαν αυτό το μαγαζί εντός της αγοράς, όταν η Βαρβάκειος ήταν στα ντουζένια της.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο