Σουτζουκάκια κρασάτα με αγριοκύμινο

Πήραμε τη συνταγή για τα άπαιχτα σουτζουκάκια του αγαπημένου μας οινομαγειρείου, τη φτιάξαμε και ιδού το αποτέλεσμα

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τα σουτζουκάκια

  •  500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά
  •  300 γρ. κιμάς χοιρινός, από σπάλα
  •  200 γρ. κιμάς αρνίσιος, από μπούτι
  •  20 γρ. σπόροι αγριοκύμινου (τους βρίσκουμε στα μπαχαράδικα ως καραγουέι)
  •  120 γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  250 γρ. ψωμί, κατά προτίμηση μπαγιάτικο, μουλιασμένο σε 300 ml Μαυροδάφνη και καλά στραγγισμένο
  •  1/2 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη τα φύλλα και τα τρυφερά κλωνάρια από 1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένα
  •  4-5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  20 ml ελαιόλαδο + αρκετό επιπλέον, για το τηγάνισμα
  •  αλεύρι για το αλεύρωμα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT