Η μελιτζανοσαλάτα του Κατσόγιαννου

Στην παλιά και ιστορική Ταβέρνα του Κατσόγιαννου, στη Δραπετσώνα, ανάμεσα στα πρώτα που πάντα επιλέγουμε είναι κι αυτή η μελιτζανοσαλάτα

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: για 6 μερίδες, ως ορεκτικό

  • 10 μελιτζάνες φλάσκες, πλυμένες και σκουπισμένες
  • 3 πιπεριές Φλωρίνης, πλυμένες και σκουπισμένες
  • 80 ml ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT