Μανταρινάτος χαλβάς με κουκουνάρι και τζίντζερ

Μανταρινάτος χαλβάς με κουκουνάρι και τζίντζερ

Τα μανταρίνια στο σιρόπι, σε συνδυασμό με το τζίντζερ και τα κουκουνάρια δίνουν εξαίσιο άρωμα και γεύση σε αυτόν τον χαλβά.

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 1 φόρμα κέικ

  •  250 γρ. ζάχαρη
  •  2 μανταρίνια ολόκληρα, πλυμένα
  •  1 κουτ. γλυκού χυμός λεμονιού
  •  2 κουτ. γλυκού τζίντζερ, τριμμένο
  •  80 γρ. κουκουνάρι
  •  200 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
  •  100 ml ελαιόλαδο
  •  κανέλα σε σκόνη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT