Υλικά
Μερίδες: για 6-8 μερίδες (ως μεζές)
- 1 παλαμίδα βάρους περίπου 2 κιλών
- μπόλικο αλάτι χοντρό
- ηλιέλαιο για τη συντήρηση
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- χυμός λεμονιού
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Φτιάχνουμε τη δική μας λακέρδα από παλαμίδα, την οποία ψήνουμε στο αλάτι για πέντε μέρες πριν την καταναλώσουμε.
Υλικά
Μερίδες: για 6-8 μερίδες (ως μεζές)
Για το σερβίρισμα
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο