Χοιρινή τηγανιά από την μπακαλοταβέρνα του Σκυλοδήμου

Χοιρινή τηγανιά από την μπακαλοταβέρνα του Σκυλοδήμου

Χοιρινή τηγανιά, μεζές κλασικός, δωρικός, ταβερνίσιος. Ειδικά αυτή η τηγανιά του Σκυλοδήμου στον Πειραιά είναι η καλύτερη ever

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον «Σκυλοδήμο» έχουν τα κόλπα τους: μαρινάρουν το κρέας για 24 ώρες σε ελαιόλαδο, πιπεριές και ξερά μυρωδικά κι έτσι αποκτά μια ωραία ελαφροπικάντικη νοστιμιά. Προσοχή μόνο στο αλάτι, μην παραπέσει όπως στους παλιούς ταβερνιάρηδες, που το τσιμπάνε παραπάνω για να τραβιέται και το κρασί.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT