Αυτή η σοκολατόπιτα με αχλάδια, στο τηγάνι, βήμα-βήμα:
Καθαρίζουμε τα αχλάδια, αφαιρούμε τους πυρήνες με τα κουκούτσια και τα κόβουμε στα οχτώ. Αλείφουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 25 εκ. με λίγο βούτυρο.
Τακτοποιούμε τις φέτες αχλαδιού κυκλικά μέσα στο τηγάνι, όσο πιο όμορφα μπορούμε.
Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη βάζουμε σε ένα γυάλινο πυρίμαχο ή μεταλλικό μπολ. Προσθέτουμε τα 80γρ. βούτυρο.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.