Χοιρινό πρασοσέλινο από το μαγειρείο Οικονόμου

Χοιρινό πρασοσέλινο από το μαγειρείο Οικονόμου

Ένα από τα πιο εμβληματικά μαγειρευτά του ιστορικού αθηναϊκού μαγέρικου «Οικονόμου», που δεν είναι απλώς φαγητό αλλά ένας πρώτης τάξεως μεζές

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 8

  •  2 κιλά κλωνάρια σέλερι, χωρίς τα φύλλα, σε φέτες 3-4 εκ.
  •  1.500 γρ. χοιρινό από ποντίκι, με το κόκαλο, σε μέτρια κομμάτια
  •  80 ml ελαιόλαδο
  •  1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδας
  •  14 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  •  2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  •  3 πράσα, το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος, σε λεπτές ροδέλες
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT