Υλικά
Μερίδες: 8
- 2 κιλά κλωνάρια σέλερι, χωρίς τα φύλλα, σε φέτες 3-4 εκ.
- 1.500 γρ. χοιρινό από ποντίκι, με το κόκαλο, σε μέτρια κομμάτια
- 80 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδας
- 14 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 3 πράσα, το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος, σε λεπτές ροδέλες
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.