Μυδοπίλαφο με μύδια από τον Θερμαϊκό

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν κάποια φαγητά και μεζέδες που φωνάζουν «Θεσσαλονίκη» και πιστοποιούν τη γαστρονομική πολυπολιτισμικότητά της, όπως το μυδοπίλαφο που αν και με καταγωγή από την Πόλη, έχει πολιτογραφηθεί σαλονικιώτικο και είναι αξεπέραστης νοστιμιάς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

Την Κυριακή 12 Μαρτίου ένας ολόκληρος Γαστρονόμος «Θεσσαλονίκη» με την Καθημερινή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT