Τα καρβελάκια που ξεφουρνίζουν για κάποιον λόγο δεν παίρνουν ιδιαίτερο χρώμα και δεν ξεροψήνονται.
Τα φτιάχνουν με ό,τι αλεύρι βρεθεί εύκαιρο και ύστερα τα κόβουν σε φέτες και τα σερβίρουν στην Τράπεζα μαζί με το μεσημεριανό.
Η γεύση τους είναι ουδέτερη, δροσάτη και λιτή, σαν άγουρο αμύγδαλο.
Αν δεν φαγωθούν αυθημερόν, καλό είναι να τα συντηρήσετε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, καθώς μπαγιατεύουν εύκολα.
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο