Oμελέτα με καβουρμά, η συνταγή από την ταβέρνα του Σκυλοδήμου

Oμελέτα με καβουρμά, η συνταγή από την ταβέρνα του Σκυλοδήμου

Μεζές στα γρήγορα, τον τρως και στα όρθια, στυλώνεσαι, πίνεις κι ένα ποτηράκι, κι έτοιμος ξανά για τον δρόμο

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αχ, αυτή η ομελέτα του «Σκυλοδήμου»! Είναι λόγος να κατέβεις στο λιμάνι από την άλλη άκρη της Αθήνας.

Υλικά

Μερίδες: 2

  •  4 αυγά
  •  160 γρ. καβουρμάς, σε μεγάλα κομμάτια
  •  1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT