Κεφτέδες μπακαλιάρου

Κεφτέδες μπακαλιάρου, όλη η θάλασσα σε μια μπουκιά. Μια εναλλακτική για τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου (και όχι μόνο), που θα αρέσει ιδιαίτερα στα παιδιά.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  500 γρ. ψίχα από ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο, καλά στραγγισμένη
  •  100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  •  2 ασπράδια αυγών + 1 κρόκος
  •  1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  •  2 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  •  1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  •  1/2 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  αλάτι, πιπέρι φεσκοτριμμένο

Για το πανάρισμα

  •  140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  70 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  •  70 γρ. καλαμποκάλευρο
  •  1-2 κουτ. γλυκού βασιλικός ξερός
  •  λάδι για το τηγάνισμα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT