Μια παλιά μονοκατοικία του ‘60, στο κέντρο του Χαλανδρίου, αναπαλαιώθηκε και γέμισε με κρασιά. Νεγκόσκα του Τάτση απ’ τη Γουμένισσα ή Λημνιώνα Ζαφειράκη απ’ τον Τύρναβο; Κεφαλονίτικη Ρομπόλα ή Ξινιστέρι από την Κύπρο; Χαζεύοντας τον κατάλογο του Terroirist θα δεις κυρίως ελληνικές ποικιλίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στο ολοκαίνουργιο wine bar δεν συστήνουν και ενδιαφέροντα κρασια από την Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία ή την Αργεντινή.
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr