Η προβατίνα τον τελευταίο καιρό όλο και δηλώνει την παρουσία της στα εστιατόρια της Αθήνας. Είναι αρκετοί οι μάγειρες που την εντάσσουν στο συνταγολόγιό τους. Την πετυχαίνεις στη σχάρα και μαγειρευτή, σε σύγχρονα πιάτα που έχουν και το ρουστίκ κατιτί τους, σε σουβλάκι, σε μπέργκερ. Άμα τώρα τη θες σουβλιστή, μπορείς να πάρεις το δρόμο για τον Πιπινιό, που έχει κλείσει τριάντα χρόνια στη Σταμάτα. Είναι καθιερωμένο ραντεβού: κάθε Πέμπτη η προβατίνα σε περιμένει στην είσοδο. Άλλοτε μέσα, στην ψησταριά στα δεξιά, άλλοτε έξω, σε γκρο πλαν, στην αυλή με τις μουριές. Ήταν εκεί (σχεδόν) από την αρχή.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.