Αν το να μουλιάζετε ψάρια, να αλλάζετε νερά, να ετοιμάζετε κουρκούτια και στο τέλος να τηγανίζετε σας φαίνεται βουνό, το βρίσκουμε κάπως λογικό. Επειδή και εμείς λαχταράμε χρυσαφένιο μπακαλιάρο με τραγανή κρούστα αλλά δεν πετάμε και τη σκούφια μας με την ιδέα του να μυρίζει λάδι το σπίτι, λέμε να αφήσουμε τη δουλειά στους ειδικούς. Πολλές απ’ τις ψαροταβέρνες, τα ουζερί αλλά και τα εστιατόρια που μας αρέσουν σερβίρουν είτε όλο τον χρόνο είτε ειδικά για την ημέρα της εθνικής γιορτής περιποιημένο τηγανητό μπακαλιαρό, κλασικό ή λίγο διαφορετικό. Δεν έχουμε παρά να τον απολαύσουμε, με σκορδαλιά ή χωρίς.
Διαβάστε περισσότερα στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ