Υλικά
Τεμάχια: για περίπου 80 ντολμαδάκια
-500 γρ. αμπελόφυλλα από βάζο, στραγγισμένα
-2 νεροπότηρα ρύζι κίτρινο, τύπου Μπόνετ
-1 μέτριο καρότο, τριμμένο
-1/2 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
-2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
-1/2 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος
-1/2 μάτσο βασιλικός, ψιλοκομμένος
-4 με 5 κλωνάρια άνηθος, ψιλοκομμένα
-4 με 5 κλωνάρια μαϊντανός, ψιλοκομμένα
-3 κοφτές κουτ. γλυκού αλάτι
-1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
-250 ml ελαιόλαδο
-χυμός από 4-5 λεμόνια
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr